prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja

Solarić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Section for Food Plant Design

Cite this document

Solarić, A. (2013). Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, Ana. "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, Ana. "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, A. (2013). 'Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić A. Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

A. Solarić, "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Please login to the repository to save this object to your list.