University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Korman, T. (2012). Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132
Korman, Tomislav. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132
Korman, Tomislav. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132
Korman, T. (2012). 'Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132
Korman T. Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132
T. Korman, "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132