prikaz prve stranice dokumenta Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline

Korman, Tomislav
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Korman, T. (2012). Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

Korman, Tomislav. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

Korman, Tomislav. "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

Korman, T. (2012). 'Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

Korman T. Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

T. Korman, "Adhezijska svojstva potencijalnih probiotičkih sojeva bakterija mliječne kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106132

Please login to the repository to save this object to your list.