University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Norac Kljajo, I. (2008). Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696
Norac Kljajo, Ivana. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696
Norac Kljajo, Ivana. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696
Norac Kljajo, I. (2008). 'Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696
Norac Kljajo I. Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696
I. Norac Kljajo, "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696