master's thesis
Chemico-physical characteristic, phenolic content and antioxidant capacity in fresh and processed clementine

Ivana Norac Kljajo (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Norac Kljajo, I. (2008). Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696

Norac Kljajo, Ivana. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696

Norac Kljajo, Ivana. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696

Norac Kljajo, I. (2008). 'Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696

Norac Kljajo I. Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696

I. Norac Kljajo, "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene klementine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856696