master's thesis
Bioelectrical impedance analysis in determining changes in quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) muscle due to fast freezing

Lana Jerić (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Jerić, L. (2007). Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić, L. (2007). 'Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

Jerić L. Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863

L. Jerić, "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863