University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Jerić, L. (2007). Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, L. (2007). 'Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić L. Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
L. Jerić, "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863