prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina

Ptiček, Tanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Ptiček, T. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, T. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček T. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

T. Ptiček, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Please login to the repository to save this object to your list.