master's thesis
Influence of the storage conditions on the stability of pumpkin seed and soybean oil and their mixtures

Tanja Ptiček (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology
Cite this document...

Ptiček, T. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, T. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček T. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

T. Ptiček, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713