University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Unit Operations
Cite this document
Karlović, S. (2006). Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, S. (2006). 'Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović S. Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
S. Karlović, "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209