prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja

Glumbić, Sonja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Glumbić, S. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

Glumbić, Sonja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

Glumbić, Sonja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

Glumbić, S. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

Glumbić S. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

S. Glumbić, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i suncokretovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318761

Please login to the repository to save this object to your list.