prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum

Grubić, Lina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Grubić, L. (2005). Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

Grubić, Lina. "Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

Grubić, Lina. "Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

Grubić, L. (2005). 'Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

Grubić L. Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

L. Grubić, "Utjecaj ultrazvučne dezintegracije na agregaciju i učinkovitost autolize pivskog kvasca Saccharomyces uvarum", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497198

Please login to the repository to save this object to your list.