Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Milk and Milk Products
Cite this document
Vukelić, M. (2023). Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650
Vukelić, Maja. "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650
Vukelić, Maja. "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650
Vukelić, M. (2023). 'Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650
Vukelić M. Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650
M. Vukelić, "Učinci primjene jestivog premaza na bazi proteina sirutke obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europea L.) na kvalitetu polutvrdog sira tijekom 60 dana zrenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545650