University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Section for Bioinformatics
Cite this document
Plec, A. (2017). Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686
Plec, Andrea. "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686
Plec, Andrea. "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686
Plec, A. (2017). 'Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686
Plec A. Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686
A. Plec, "Određivanje preživljavanja probiotičkih sojeva bakterija Bifidobacterium animalis subs. lactis Bb12 i Lactobacillus plantarum D13 imobiliziranih u hidroksietil celuloznom gelu", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:293686