prikaz prve stranice dokumenta Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti

Mikac, Ivan
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment

Cite this document

Mikac, I. (2019). Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, Ivan. "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, Ivan. "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac, I. (2019). 'Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Mikac I. Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

I. Mikac, "Denitrificirajuća defosfatacija uz NO2-N i NO3-N kao akceptore elektrona u konfiguraciji statički/anoksični uvjeti", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:094980

Please login to the repository to save this object to your list.