prikaz prve stranice dokumenta Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima

Lacković, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Lacković, I. (2014). Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, I. (2014). 'Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković I. Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

I. Lacković, "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Please login to the repository to save this object to your list.