pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4666,thesis,"Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva","Samardžić, Nikolina",,,,,,,, pbf:4668,thesis,"Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs","Vučemilo, Nera",,,,,,,, pbf:4346,thesis,"Povezanost gestacijskog dijabetesa s antropometrijskim parametrima te životnim i prehrambenim navikama trudnica u ovisnosti o statusu vitamina D","Zovko, Nikolina",,,,,,,, pbf:4213,thesis,"Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom","Lastovčić, Maja",,,,,,,, pbf:4150,thesis,"Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku","Kovačević, Tvrtko Karlo",,,,,,,, pbf:4115,thesis,"Validacija metode za određivanje glikogena kod školjkaša","Tokić, Valentina",,,,,,,, pbf:3801,thesis,"Razvoj metode za određivanje makrolida, tetraciklina i sulfonamida u medu metodom tekućinske kromatografije s masenom detekcijom","Pinčar, Ana",,,,,,,, pbf:3792,thesis,"Validacijski postupci u određivanju sedativa u bubregu životinja primjenom UHPLC-MS/MS metode","Puntarić, Ada",,,,,,,, pbf:3834,thesis,"Zadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane","Barošević, Lucija",,,,,,,, pbf:3572,dissertation,"Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti","Drakula, Saša",,,,,,,, pbf:3574,thesis,"Utjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde","Prodanović, Ana- Marija",,,,,,,, pbf:3332,thesis,"Validacijski postupci u određivanju rafoksanida i oksiklozanida u mesu primjenom HPLC-MS/MS metode","Konsuo, Marina",,,,,,,, pbf:3269,thesis,"Validacijski postupci u određivanju streptomicina i dihidrostreptomicina u medu primjenom UHPLC-MS/MS metode","Buljan, Petra",,,,,,,, pbf:2661,thesis,"Validacijski postupci u određivanju sulfonamida i kloramfenikola u mesnim proizvodima primjenom ELISA metode","Vrkljan, Petra",,,,,,,, pbf:2690,thesis,"Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina","Ostojić, Jelena",,,,,,,, pbf:309,thesis,"Optimizacija i validacija HS SPME GC MS metode za određivanje alkohola, pirazina i furana u bezglutenskom kruhu","Lovrić, Anja-Matea",,,,,,,, pbf:156,thesis,"Određivanje proteina u hrani za dojenčad","Mutak, Nika",,,,,,,, ptfos:1723,book,"Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15","Ajredini, Saša; Andrejaš, Martina; Avdić, Azem; Avdić, Gordan; Babić, Hrvoje; Barišić, Nada; Bartalné-Berceli, Monika; Bliznikas, Saulius; Bodroža-Solarov, Marija; Borges, Saulo; Brkljača, Jovana; Čabarkapa, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Cesnuleviciene, Ruta; Cinkmanis, Ingmars; Colić Barić, Irena; Čukelj, Nikolina; Ćurić, Duška; Czyż, Jaroslav; Dimić, Gordana; Domin, Marek; Dukić, Branimir; Dukić, Stojanka; Durak, Agata; Dziki, Dariusz; Efendić, Tamara; Filipčev, Bojana; Fonovich, Teresa; Gagula, Goran; Galoburda, Ruta; Gawlik-Dziki, Urszula; Gergely, Szilveszter; Grgić, Marija; Guberac, Sunčica; Guberac, Vlado; Hadžiomerović, Edina; Hruškar, Mirjana; Hrušková, Marie; Ištvanić, Tea; Ivić, Marko; Izsó, Eszter; Jablonskyte-Rasce, Danute; Jambrec, Dubravka; Janaviciene, Sigita; Jovanov, Pavle; Jukić, Marko; Karklina, Daina; Karnaš, Maja; Keriene, Ilona; Klava, Dace; Koceva Komlenić, Daliborka; Kolak, Paola; Kozłowicz, Katarzyna; Kronberga, Arta; Krpan, Marina; Krstanović, Vinko; Krulj, Jelena; Krzysiak, Zbigniew; Kunić, Tihana; Lalić, Alojzije; Lukinac, Jasmina; Mandić, Anamarija; Mankeviciene, Audrone; Marić, Sonja; Maričić, Nikola; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Miličević, Dijana; Mujdanović, Selma; Mujkić, Nedreta; Nedeljković, Nataša; Novotni, Dubravka; Pavičić, Josipa; Pérez-Coll, Cristina; Pestorić, Mladenka; Petrčić, Kristina; Petrović, Sonja; Plavšić, Dragana; Polimac, Mirjana; Psodorov, Đorđe; Rakcejeva, Tatjana; Réka, Juhasz; Rumbak, Ivana; Ružić, Ivan; Sakač, Marijana; Sakač, Nikola; Salgó, Andras; Sęczyk, Łukasz; Selmić, Maida; Sfara, Valeria; Šarić, Ljubiša; Šimić, Gordana; Šimurina, Olivera; Skudra, Liga; Slačanac, Vedran; Straumite, Evita; Strelec, Ivica; Švec, Ivan; Świeca, Michal; Tudor, Petra; Vacek, Kristina; Vecstaudza, Agnese; Velić, Natalija; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Vukobratović, Marija; Zagorska, Jelena; Živoder, Dubravka",,,,,,,, pbf:2885,dissertation,"Development and application of a sensor array food profiling method","Major, Nikola",,,,,,,, pbf:2863,dissertation,"Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske","Kraljić, Klara",,,,,,,, pbf:2842,thesis,"Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom","Ceglec, Martina",,,,,,,, pbf:854,thesis,"Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad","Ajredini, Saša",,,,,,,, pbf:1164,thesis,"Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi","Šulje, Ivan",,,,,,,, pbf:2814,thesis,"Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki","Ivezić, Andrea",,,,,,,, pbf:1536,thesis,"Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom","Šoljić, Irena",,,,,,,, pbf:1514,thesis,"Određivanje profila masnih kiselina majčina mlijeka","Vlahinja, Petra",,,,,,,, pbf:1455,thesis,"Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad","Bukvić, Valerija",,,,,,,, pbf:1290,thesis,"Analiza hrane za dojenčad elektronskim jezikom","Pilar, Katja",,,,,,,, pbf:2803,dissertation,"Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad","Krpan, Marina",,,,,,,, pbf:2806,dissertation,"Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja","Gačić, Milica",,,,,,,, pbf:2808,dissertation,"Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda","Šarić, Goran",,,,,,,, pbf:1608,thesis,"Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive","Kićanović, Sanela",,,,,,,, pbf:1607,thesis,"Procjena vrste meda elektronskim jezikom","Budimir, Ivan",,,,,,,, pbf:1598,thesis,"Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom","Ajredini, Saša",,,,,,,,