TY - THES ID - pbf:4476 TI - Utjecaj visokonaponskoga električnoga pražnjenja na obradu modelnih sustava koji simuliraju otpadne vode iz proizvodnje maslinova ulja AU - Ivanov, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4643 TI - Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na antioksidacijski kapacitet i aktivnost djevičanskog maslinovog ulja AU - Pejić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4626 TI - Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima AU - Jakoliš, Niko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3993 TI - Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama AU - Čabrilo, Tereza DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3914 TI - Fizikalna svojstva trodimenzijski tiskanog snack proizvoda obogaćenog obrađenim pšeničnim posijama AU - Golubić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3581 TI - Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides AU - Novak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3537 TI - Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa AU - Grgić, Tomislava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1984 TI - Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova AU - Grgić, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2878 TI - Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova AU - Vukušić, Tomislava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:199 TI - Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja pri inaktivaciji kvasca Rhodotorula spp.74 AU - Mišković, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:406 TI - Primjena hladne plazme na inaktivaciju Escherichia coli MG1655 AU - Vukoje, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:194 TI - Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli AU - Mandura, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:746 TI - Primjena visokonaponskog pražnjenja za ekstrakciju steviozida i rebaudiozida A iz stevije AU - Grđan, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:15 TI - Utjecaj hladne plazme na kvalitetu nektra soka jabuke tijekom skladištenja AU - Modec, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:293 TI - Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja AU - Žugčić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:391 TI - Utjecaj atmosferske plinske plazme na inaktivaciju Escherichia coli AU - Cehulić, Andrej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:724 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mliječnu mast AU - Grđan, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2825 TI - Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode AU - Dubrović, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:924 TI - Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada AU - Škrabal, Svjetlana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -