TY - THES ID - pbf:4351 TI - Izolacija i identifikacija Campylobacter spp. iz pilećeg mesa AU - Furmeg, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4399 TI - Utjecaj dodatka smeđe morske alge na kvalitetu sušenih kuhanih i sušenih fermentiranih kobasica AU - Sačić, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4411 TI - Praćenje kvalitete buđole tijekom skladištenja AU - Mandić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4343 TI - Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu AU - Majcen, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4574 TI - Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje AU - Rudnički, Tin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4290 TI - Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4224 TI - Promjene u kemijskom sastavu tijekom tehnološkog procesa proizvodnje dimljenog pršuta AU - Vlašić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4221 TI - Utjecaj dodatka lanenog sjemena u ishrani kokoši nesilica na sastav masnih kiselina jaja AU - Žepina, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4478 TI - Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline AU - Posavec, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4412 TI - Hrvatski zaštićeni pršuti AU - Čikan, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4044 TI - Kontaminacija mesa mikroorganizmima prilikom proizvodnog procesa i patogeni koji najčešće uzrokuju bolesti kod ljudi AU - Rogina, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3998 TI - Utjecaj ubrzanog tova pilića na kvalitetu mesa AU - Jančec, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4496 TI - Drniški pršut AU - Polanović, Ina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3983 TI - Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka AU - Fureš, Marinela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3854 TI - Proteolitički procesi u dimljenom pršutu nakon faze zrenja AU - Jurković, Karmen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3592 TI - Utjecaj anatomske lokacije mišića na udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dalmatinskom pršutu nakon faze zrenja AU - Katavić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3180 TI - Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana AU - Maslać, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3396 TI - Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta AU - Vidinski, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3237 TI - Utjecaj stupnja oksidacije masti i proteina na boju i teksturu dimljenog pršuta AU - Mikulić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3004 TI - Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta AU - Petričević, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2987 TI - Udio, sastav i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu AU - Kuzmić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2685 TI - Utjecaj hranidbe svinja na aromatski profil, sastav masnih kiselina i senzorske karakteris-tike trajnih kobasica AU - Brljević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2666 TI - Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki AU - Križanović, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2667 TI - Utjecaj soli na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u trajnom suhomesnatom proizvodu AU - Zovko, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2707 TI - Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na profil arome suhe šunke AU - Sivrić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2554 TI - Utjecaj soljenja na kvalitetu sušene šunke AU - Šepak, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2565 TI - Utjecaj dimljenja na kvalitetu sušene šunke AU - Pehar, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2556 TI - Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica AU - Barišić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2551 TI - Oksidacija masti u mesu i mesnim proizvodima AU - Novina, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2880 TI - Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe AU - Janči, Tibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:304 TI - Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja AU - Lukač, Magi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:300 TI - Utjecaj dodatka limunske kiseline na svojstva tekućih pasteriziranih jaja tijekom 4 tjedna skladištenja AU - Vrdoljak, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:213 TI - Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta AU - Žilić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:119 TI - Trajnost svježeg svinjskog mesa pakiranog u modificiranu atmosferu AU - Perkušić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:277 TI - Utjecaj zamrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi iz ekološkog uzgoja AU - Tadić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:207 TI - Utjecaj temperature pečenja na dvopločnom žaru na tvorbu heterocikličkih aromatskih amina u svinje AU - Zahija, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:158 TI - Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi AU - Pintarić, Toni DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:94 TI - USPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA AU - Lukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:90 TI - Ispitivanje zdravstvene ispravnosti trajnih mesnih konzervi AU - Keškić, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2893 TI - Prisutnost toksičnih metala kao indikatora zagađenja morskog ekosustava u tkivima kitova zubana (Odontoceti) Jadranskoga mora AU - Sedak, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:678 TI - Utjecaj smrzavanja visokim tlakom i vakuum smrzavanja na senzorska svojstva pilećeg mesa AU - Cetin, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:31 TI - Vakuum hlađenje pilećeg mesa AU - Miškec, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:259 TI - Utjecaj smrzavanja visokim hidrostatskim tlakom na kvalitetu mesa peradi AU - Pokec, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:290 TI - Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa AU - Kapo, Azra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:642 TI - Fizikalno-kemijski sastav prsnog mišića kamenjarki (Alectoris gracea) sa četiri različita staništa AU - Jakopović, Željko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:599 TI - Određivanje sastava i stupnja oksidacije masnih kiselina u svježem svinjskom mesu AU - Vajnaht, Slaven DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:525 TI - Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena AU - Batinić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:451 TI - Suvremene metode pakiranja mesa AU - Fadić, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:401 TI - Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja AU - Lukač, Magi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:548 TI - Udio i stupanj oksidacije masti i sastav masnih kiselina industrijskog i tradicionalnog Baranjskog kulena AU - Heleš, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:483 TI - Kvaliteta mesa divljači u Hrvatskoj AU - Lukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:393 TI - Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa AU - Banović, Nevenka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:491 TI - Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na kvalitetu pilećeg mesa AU - Vučilovski, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:479 TI - Vakuum hlađenje pilećeg mesa AU - Perkušić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:859 TI - Određivanje hlapivih komponenata arome kulena AU - Brekalo, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:695 TI - Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu AU - Cetin, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:726 TI - Koristi i rizici od crvenog mesa u ljudskoj prehrani AU - Tomac, Don DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2869 TI - Karakterizacija hlapivih spojeva i parametara kvalitete tradicionalnoga istarskoga i dalmatinskoga pršuta AU - Marušić Radovčić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:777 TI - Kvaliteta mesa tijekom zamrzavanja i skladištenja pri niskim temperaturama AU - Vajnaht, Slaven DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2824 TI - Optimizacija proizvodnje konzumnih jaja obogaćenih s omega-3 masnim kiselinama te njihov utjecaj na karakteristike jaja tijekom čuvanja AU - Petrović, Marinko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1287 TI - Razlika u proizvodnji između domaćeg i industrijskog kulena AU - Brekalo, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2766 TI - Praćenje nastanka N-nitrozamina u hrani životinjskog podrijetla AU - Pavlinić Prokurica, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2738 TI - Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi AU - Medić, Helga DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -