@mastersthesis{pbf:4666, author = {{Samardžić, Nikolina}}, title = {{Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva}}, } @mastersthesis{pbf:4668, author = {{Vučemilo, Nera}}, title = {{Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs}}, } @mastersthesis{pbf:4407, author = {{Zonjić, Jadran}}, title = {{Nutritivni status vitamina D kod vrhunskih hrvatskih sportaša}}, } @mastersthesis{pbf:4346, author = {{Zovko, Nikolina}}, title = {{Povezanost gestacijskog dijabetesa s antropometrijskim parametrima te životnim i prehrambenim navikama trudnica u ovisnosti o statusu vitamina D}}, } @mastersthesis{pbf:4214, author = {{Maslać, Ana}}, title = {{Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane}}, } @mastersthesis{pbf:4213, author = {{Lastovčić, Maja}}, title = {{Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom}}, } @mastersthesis{pbf:4188, author = {{Rešetar, Ivana}}, title = {{Primjena jestivih filmova s biljnim ekstraktim u proizvodnji polutvrdih sireva prema HACCP načelima}}, } @mastersthesis{pbf:4150, author = {{Kovačević, Tvrtko Karlo}}, title = {{Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku}}, } @mastersthesis{pbf:4115, author = {{Tokić, Valentina}}, title = {{Validacija metode za određivanje glikogena kod školjkaša}}, } @mastersthesis{pbf:3961, author = {{Marinović, Iva}}, title = {{Usporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja}}, } @mastersthesis{pbf:3792, author = {{Puntarić, Ada}}, title = {{Validacijski postupci u određivanju sedativa u bubregu životinja primjenom UHPLC-MS/MS metode}}, } @mastersthesis{pbf:3836, author = {{Miladin, Andrea}}, title = {{Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu}}, } @mastersthesis{pbf:3842, author = {{Bušić, Lucija}}, title = {{Unos magnezija i vitamina D kod oboljelih od migrene}}, } @mastersthesis{pbf:3633, author = {{Gaube, Helena}}, title = {{Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje}}, } @mastersthesis{pbf:3634, author = {{Lučić, Ela}}, title = {{Utjecaj prehrane i dodataka prehrani na migrenu}}, } @mastersthesis{pbf:3574, author = {{Prodanović, Ana- Marija}}, title = {{Utjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde}}, } @mastersthesis{pbf:3578, author = {{Šagovac, Marijana}}, title = {{Utjecaj migrene na prehranu i kvalitetu života oboljelih}}, } @mastersthesis{pbf:3558, author = {{Tišljar, Petra}}, title = {{Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države}}, } @mastersthesis{pbf:3624, author = {{Šarić, Nina}}, title = {{Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{pbf:3338, author = {{Prskalo, Anamaria}}, title = {{Određvanje udjela trans izomera masnih kiselina u margarinima}}, } @mastersthesis{pbf:3456, author = {{Žgela, Marina}}, title = {{Analiza čokoladnih i kakao napitaka s dodatkom eutektičkih otapala primjenom elektronskog jezika}}, } @mastersthesis{pbf:3473, author = {{Poljanec, Klara}}, title = {{Biodostupnost mineralnih tvari u nusproizvodima žitarica i uljarica tretiranih kriomljevenjem i ultrazvukom visokog intenziteta}}, } @mastersthesis{pbf:3458, author = {{Zubac, Ana}}, title = {{Provedba audita norme ISO 9001 u tvrtki TIM ZIP d.o.o.}}, } @mastersthesis{pbf:3491, author = {{Pešić, Jelena}}, title = {{Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima}}, } @mastersthesis{pbf:3434, author = {{Vitko, Ivona}}, title = {{Procjena i znanje o sigurnosti hrane u kantinama}}, } @mastersthesis{pbf:3151, author = {{Rnjak, Viktorija}}, title = {{Utjecaj enzimskog tretmana na antioksidativnu aktivnost i udjel ukupnih fenolnih spojeva ljusaka heljde kriomljevenih do veličine čestica < 56 μm}}, } @mastersthesis{pbf:3385, author = {{Mioč, Josip}}, title = {{Izrada dokumentacije za provođenje postupka zaštite naziva "Samoborska kremšnita" oznakom zajamčeno tradicionalni specijalitet}}, } @mastersthesis{pbf:3150, author = {{Tokić, Valentina}}, title = {{Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom}}, } @mastersthesis{pbf:3412, author = {{Kapetanović, Ivan}}, title = {{FSSC sustav - značajke i primjena u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{pbf:3236, author = {{Nejašmić, Diana}}, title = {{Utjecaj kriomljevenja i ultrazvuka visokog intenziteta na prehrambena vlakna posija prosa i bučine pogače}}, } @phdthesis{pbf:3003, author = {{Zavadlav, Sandra}}, title = {{Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo}}, } @mastersthesis{pbf:3267, author = {{Radalj, Iva}}, title = {{Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima}}, } @mastersthesis{pbf:2933, author = {{Birovčec, Ivana}}, title = {{Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim pločicama}}, } @mastersthesis{pbf:2932, author = {{Benšek, Dora}}, title = {{Određivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima}}, } @mastersthesis{pbf:2639, author = {{Štoler, Ivan}}, title = {{Određivanje udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u bezglutenskom kiselom tijestu i kruhu s dodatkom brašna žutog graška}}, } @mastersthesis{pbf:2635, author = {{Mačešić, Kristina}}, title = {{Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha}}, } @mastersthesis{pbf:2708, author = {{Kovač, Valentina}}, title = {{Razvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha}}, } @mastersthesis{pbf:2561, author = {{Pinčar, Ana}}, title = {{Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom}}, } @mastersthesis{pbf:2571, author = {{Bušić, Lucija}}, title = {{Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava}}, } @mastersthesis{pbf:2526, author = {{Štrkalj, Lucija}}, title = {{Usporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica}}, } @mastersthesis{pbf:2362, author = {{Rora, Tina}}, title = {{Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha frap metodom}}, } @mastersthesis{pbf:311, author = {{Böhm, Tea}}, title = {{Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu}}, } @mastersthesis{pbf:160, author = {{Mioč, Josip}}, title = {{Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava}}, } @mastersthesis{pbf:221, author = {{Kišić, Petra}}, title = {{Optimizacija i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje aldehida i ketona u uzorcima bezglutenskog kruha}}, } @mastersthesis{pbf:217, author = {{Turk, Martina}}, title = {{Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti}}, } @mastersthesis{pbf:152, author = {{Nejašmić, Diana}}, title = {{Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad}}, } @book{ptfos:1723, author = {{Ajredini, Saša and Andrejaš, Martina and Avdić, Azem and Avdić, Gordan and Babić, Hrvoje and Barišić, Nada and Bartalné-Berceli, Monika and Bliznikas, Saulius and Bodroža-Solarov, Marija and Borges, Saulo and Brkljača, Jovana and Čabarkapa, Ivana and Čačić Kenjerić, Frane and Cesnuleviciene, Ruta and Cinkmanis, Ingmars and Colić Barić, Irena and Čukelj, Nikolina and Ćurić, Duška and Czyż, Jaroslav and Dimić, Gordana and Domin, Marek and Dukić, Branimir and Dukić, Stojanka and Durak, Agata and Dziki, Dariusz and Efendić, Tamara and Filipčev, Bojana and Fonovich, Teresa and Gagula, Goran and Galoburda, Ruta and Gawlik-Dziki, Urszula and Gergely, Szilveszter and Grgić, Marija and Guberac, Sunčica and Guberac, Vlado and Hadžiomerović, Edina and Hruškar, Mirjana and Hrušková, Marie and Ištvanić, Tea and Ivić, Marko and Izsó, Eszter and Jablonskyte-Rasce, Danute and Jambrec, Dubravka and Janaviciene, Sigita and Jovanov, Pavle and Jukić, Marko and Karklina, Daina and Karnaš, Maja and Keriene, Ilona and Klava, Dace and Koceva Komlenić, Daliborka and Kolak, Paola and Kozłowicz, Katarzyna and Kronberga, Arta and Krpan, Marina and Krstanović, Vinko and Krulj, Jelena and Krzysiak, Zbigniew and Kunić, Tihana and Lalić, Alojzije and Lukinac, Jasmina and Mandić, Anamarija and Mankeviciene, Audrone and Marić, Sonja and Maričić, Nikola and Mastanjević, Krešimir and Mastanjević, Kristina and Miličević, Dijana and Mujdanović, Selma and Mujkić, Nedreta and Nedeljković, Nataša and Novotni, Dubravka and Pavičić, Josipa and Pérez-Coll, Cristina and Pestorić, Mladenka and Petrčić, Kristina and Petrović, Sonja and Plavšić, Dragana and Polimac, Mirjana and Psodorov, Đorđe and Rakcejeva, Tatjana and Réka, Juhasz and Rumbak, Ivana and Ružić, Ivan and Sakač, Marijana and Sakač, Nikola and Salgó, Andras and Sęczyk, Łukasz and Selmić, Maida and Sfara, Valeria and Šarić, Ljubiša and Šimić, Gordana and Šimurina, Olivera and Skudra, Liga and Slačanac, Vedran and Straumite, Evita and Strelec, Ivica and Švec, Ivan and Świeca, Michal and Tudor, Petra and Vacek, Kristina and Vecstaudza, Agnese and Velić, Natalija and Voučko, Bojana and Vrana Špoljarić, Ivna and Vukobratović, Marija and Zagorska, Jelena and Živoder, Dubravka}}, title = {{Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15}}, } @phdthesis{pbf:2803, author = {{Krpan, Marina}}, title = {{Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad}}, }