@mastersthesis{unin:6082, author = {{Puž, Domagoj}}, title = {{Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{pbf:4621, author = {{Pilić, Daria}}, title = {{Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta}}, } @mastersthesis{pbf:4397, author = {{Vranković, Lucija}}, title = {{Optimiranje postupka proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka s dodatkom ekstrakta lista masline (Olea europaea L.)}}, } @mastersthesis{pbf:4378, author = {{Lukenda, Valentina}}, title = {{Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade}}, } @mastersthesis{pbf:4376, author = {{Blažević, Ivana}}, title = {{Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5315, author = {{Jerković, Stella-Vanessa}}, title = {{Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima}}, } @mastersthesis{unin:5383, author = {{Belković, Mateja}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{unin:5313, author = {{Lugomer, Petra}}, title = {{Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{unin:5389, author = {{Srnojević, Jelena}}, title = {{Tradicionalni sirevi Hrvatske}}, } @mastersthesis{pbf:4484, author = {{Parać, Mia}}, title = {{Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4622, author = {{Mustapić, Ksenija}}, title = {{Optimiranje fermentacije kokosovog napitka te određivanje fizikalno – kemijskih i senzorskih svojstava}}, } @mastersthesis{pbf:4245, author = {{Madunic, Nicole}}, title = {{Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda}}, } @mastersthesis{pbf:4243, author = {{Roksandić, Petra}}, title = {{Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4137, author = {{Popadić, Elena}}, title = {{Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:4108, author = {{Komljenović, Antea}}, title = {{Utjecaj kalij klorida na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno – kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira}}, } @mastersthesis{pbf:4096, author = {{Šifner, Marija}}, title = {{Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka}}, } @mastersthesis{pbf:4093, author = {{Novak, Marina}}, title = {{Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka}}, } @mastersthesis{pbf:4045, author = {{Vrhovec, Lucija}}, title = {{Usporedba mlijeka s biljnim alternativama}}, } @mastersthesis{pbf:4083, author = {{Vasiljević, Dorotea}}, title = {{Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella}}, } @mastersthesis{pbf:4075, author = {{Dominko, Anamaria}}, title = {{Proizvodnja i kontrola kvalitete sladoleda King Obsession}}, } @mastersthesis{pbf:3997, author = {{Macut, Nina}}, title = {{Utjecaj kalcijevih soli na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno-kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira}}, } @mastersthesis{unin:3946, author = {{Međimorec, Nino}}, title = {{Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta}}, } @mastersthesis{pbf:3929, author = {{Jelenić, Luka}}, title = {{Analogni sirevi}}, } @mastersthesis{pbf:3845, author = {{Devčić, Iva}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakata lista masline na sigurnost, sastav i svojstva jogurta od kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3855, author = {{Jurec, Iva}}, title = {{Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{pbf:3815, author = {{Miksera, Ivana}}, title = {{Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3564, author = {{Rajačić, Maja}}, title = {{Mogućnost primjene moringe u proizvodima od kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:3217, author = {{Komljenović, Antea}}, title = {{Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice}}, } @mastersthesis{pbf:3354, author = {{Tretnjak, Karmela}}, title = {{Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki}}, } @mastersthesis{pbf:3361, author = {{Babić, Andrea}}, title = {{Utjecaj dodataka kalcijevih soli u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa feta sa smanjenim udjelom soli}}, } @mastersthesis{pbf:3359, author = {{Gelo, Klara}}, title = {{Utjecaj dodatka kalijevog klorida u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa Feta sa smanjenim udjelom soli}}, } @mastersthesis{pbf:3116, author = {{Božić, Angela}}, title = {{Utjecaj mikropartikularne soli u salamuri na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva sira tipa feta}}, } @mastersthesis{pbf:3012, author = {{Brezović, Tena}}, title = {{Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata}}, } @mastersthesis{pbf:2954, author = {{Zlatar, Filip}}, title = {{Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{pbf:2950, author = {{Dorić, Iva}}, title = {{Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka}}, } @phdthesis{pbf:2861, author = {{Lisak Jakopović, Katarina}}, title = {{Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije}}, }