pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:6082,thesis,"Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda","Puž, Domagoj",,,,,,,, pbf:4621,thesis,"Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta","Pilić, Daria",,,,,,,, pbf:4397,thesis,"Optimiranje postupka proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka s dodatkom ekstrakta lista masline (Olea europaea L.)","Vranković, Lucija",,,,,,,, pbf:4378,thesis,"Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade","Lukenda, Valentina",,,,,,,, pbf:4376,thesis,"Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka","Blažević, Ivana",,,,,,,, unin:5315,thesis,"Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima","Jerković, Stella-Vanessa",,,,,,,, unin:5383,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu","Belković, Mateja",,,,,,,, unin:5313,thesis,"Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka","Lugomer, Petra",,,,,,,, unin:5389,thesis,"Tradicionalni sirevi Hrvatske","Srnojević, Jelena",,,,,,,, pbf:4484,thesis,"Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka","Parać, Mia",,,,,,,, pbf:4622,thesis,"Optimiranje fermentacije kokosovog napitka te određivanje fizikalno – kemijskih i senzorskih svojstava","Mustapić, Ksenija",,,,,,,, pbf:4245,thesis,"Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda","Madunic, Nicole",,,,,,,, pbf:4243,thesis,"Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka","Roksandić, Petra",,,,,,,, pbf:4137,thesis,"Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kozjeg mlijeka","Popadić, Elena",,,,,,,, pbf:4108,thesis,"Utjecaj kalij klorida na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno – kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira","Komljenović, Antea",,,,,,,, pbf:4096,thesis,"Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka","Šifner, Marija",,,,,,,, pbf:4093,thesis,"Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka","Novak, Marina",,,,,,,, pbf:4045,thesis,"Usporedba mlijeka s biljnim alternativama","Vrhovec, Lucija",,,,,,,, pbf:4083,thesis,"Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella","Vasiljević, Dorotea",,,,,,,, pbf:4075,thesis,"Proizvodnja i kontrola kvalitete sladoleda King Obsession","Dominko, Anamaria",,,,,,,, pbf:3997,thesis,"Utjecaj kalcijevih soli na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno-kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira","Macut, Nina",,,,,,,, unin:3946,thesis,"Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta","Međimorec, Nino",,,,,,,, pbf:3929,thesis,"Analogni sirevi","Jelenić, Luka",,,,,,,, pbf:3845,thesis,"Utjecaj dodatka ekstrakata lista masline na sigurnost, sastav i svojstva jogurta od kozjeg mlijeka","Devčić, Iva",,,,,,,, pbf:3855,thesis,"Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda","Jurec, Iva",,,,,,,, pbf:3815,thesis,"Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka","Miksera, Ivana",,,,,,,, pbf:3564,thesis,"Mogućnost primjene moringe u proizvodima od kozjeg mlijeka","Rajačić, Maja",,,,,,,, pbf:3217,thesis,"Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice","Komljenović, Antea",,,,,,,, pbf:3354,thesis,"Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki","Tretnjak, Karmela",,,,,,,, pbf:3361,thesis,"Utjecaj dodataka kalcijevih soli u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa feta sa smanjenim udjelom soli","Babić, Andrea",,,,,,,, pbf:3359,thesis,"Utjecaj dodatka kalijevog klorida u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa Feta sa smanjenim udjelom soli","Gelo, Klara",,,,,,,, pbf:3116,thesis,"Utjecaj mikropartikularne soli u salamuri na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva sira tipa feta","Božić, Angela",,,,,,,, pbf:3012,thesis,"Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata","Brezović, Tena",,,,,,,, pbf:2954,thesis,"Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka","Zlatar, Filip",,,,,,,, pbf:2950,thesis,"Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka","Dorić, Iva",,,,,,,, pbf:2861,dissertation,"Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije","Lisak Jakopović, Katarina",,,,,,,,