TY - THES ID - unin:6082 TI - Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda AU - Puž, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4621 TI - Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta AU - Pilić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4397 TI - Optimiranje postupka proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka s dodatkom ekstrakta lista masline (Olea europaea L.) AU - Vranković, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4378 TI - Promjene stvojstava i kvalitete mlijeka magarice obrađenog različitim režimima toplinske obrade AU - Lukenda, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4376 TI - Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka AU - Blažević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5315 TI - Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima AU - Jerković, Stella-Vanessa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5383 TI - Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu AU - Belković, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5313 TI - Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka AU - Lugomer, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5389 TI - Tradicionalni sirevi Hrvatske AU - Srnojević, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4484 TI - Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka AU - Parać, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4622 TI - Optimiranje fermentacije kokosovog napitka te određivanje fizikalno – kemijskih i senzorskih svojstava AU - Mustapić, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4245 TI - Razvoj recepture u proizvodnji zanatskog sladoleda AU - Madunic, Nicole DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4243 TI - Utjecaj ekstrakta moringe (Moringa oleifera) na fermentaciju kozjeg mlijeka AU - Roksandić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4137 TI - Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kozjeg mlijeka AU - Popadić, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4108 TI - Utjecaj kalij klorida na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno – kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira AU - Komljenović, Antea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4096 TI - Optimiranje proizvodnje i fermentacije zobenog napitka AU - Šifner, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4093 TI - Razvoj recepture i karakterizacija običnog i fermentiranog zobenog napitka AU - Novak, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4045 TI - Usporedba mlijeka s biljnim alternativama AU - Vrhovec, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4083 TI - Prihvatljivost napitaka na bazi sirutke tipa Rivella AU - Vasiljević, Dorotea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4075 TI - Proizvodnja i kontrola kvalitete sladoleda King Obsession AU - Dominko, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3997 TI - Utjecaj kalcijevih soli na tehnološki proces proizvodnje, fizikalno-kemijske, teksturalne i senzorske karakteristike kuhanog sira AU - Macut, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:3946 TI - Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta AU - Međimorec, Nino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3929 TI - Analogni sirevi AU - Jelenić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3845 TI - Utjecaj dodatka ekstrakata lista masline na sigurnost, sastav i svojstva jogurta od kozjeg mlijeka AU - Devčić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3855 TI - Trendovi u proizvodnji funkcionalnih mliječnih proizvoda AU - Jurec, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3815 TI - Utjecaj moringe na fizikalno-kemijske karakteristike i fermentaciju kravljeg mlijeka AU - Miksera, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3564 TI - Mogućnost primjene moringe u proizvodima od kozjeg mlijeka AU - Rajačić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3217 TI - Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice AU - Komljenović, Antea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3354 TI - Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki AU - Tretnjak, Karmela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3361 TI - Utjecaj dodataka kalcijevih soli u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa feta sa smanjenim udjelom soli AU - Babić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3359 TI - Utjecaj dodatka kalijevog klorida u salamuri na proizvodnju i svojstva sira tipa Feta sa smanjenim udjelom soli AU - Gelo, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3116 TI - Utjecaj mikropartikularne soli u salamuri na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva sira tipa feta AU - Božić, Angela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3012 TI - Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata AU - Brezović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2954 TI - Fizikalno kemijska usporedba sastava kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka AU - Zlatar, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2950 TI - Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka AU - Dorić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2861 TI - Optimiranje uvjeta selektivne enzimske hidrolize proteina sirutke u svrhu njihove izolacije AU - Lisak Jakopović, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -