pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4640,thesis,"Uklanjanje fumonizina B1 primjenom otpada riblje industrije","Petrinić, Andrea",,,,,,,, pbf:4411,thesis,"Praćenje kvalitete buđole tijekom skladištenja","Mandić, Ana",,,,,,,, pbf:4624,thesis,"Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora","Obradović, Željana",,,,,,,, pbf:4628,thesis,"Uklanjanje klorofila iz etanolonog ekstrakta lista i cvijeta konoplje","Zadro, Nikolina",,,,,,,, pbf:4290,dissertation,"Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta","Poljanec, Ivna",,,,,,,, pbf:4221,thesis,"Utjecaj dodatka lanenog sjemena u ishrani kokoši nesilica na sastav masnih kiselina jaja","Žepina, Maja",,,,,,,, pbf:3915,thesis,"Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora","Pavlović, Ivanka",,,,,,,, pbf:3838,thesis,"Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH","Pavić, Ivona",,,,,,,, pbf:3563,thesis,"Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe","Gauta, Tonka",,,,,,,, pbf:3495,thesis,"Utjecaj ekstrakata začinskog bilja na oksidaciju masti tijekom skladištenja sous vide pripremljenog lososa","Pehar, Katarina",,,,,,,, pbf:3474,thesis,"Utjecaj različitih parametara sous-vide metode termičke obrade i hladnog skladištenja na promjene svojstava bakalara (Gadus morhua L.)","Šepak, Andrea",,,,,,,, pbf:3178,thesis,"Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva","Bukal, Valentina",,,,,,,, pbf:2880,dissertation,"Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe","Janči, Tibor",,,,,,,,