pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:5956,thesis,"HACCP u industriji pilećeg mesa","Horvat, Leon",,,,,,,, unin:5806,thesis,"Kanabinoidi u proizvodima od industrijske konoplje","Turk, Domagoj",,,,,,,, unin:5322,thesis,"Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji","Hrženjak, Petra",,,,,,,, pbf:4405,thesis,"Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi maginje (Arbutus unedo L.)","Brdar, Dora",,,,,,,, unin:5297,thesis,"Jagoda (Fragaria ananassa x Duch.) kao funkcionalna hrana","Jelak, Lorena",,,,,,,, unin:5295,thesis,"Utjecaj mikrofiltracije na odabrane zakonski regulirane mikotoksine","Mijatović, Anto",,,,,,,, unin:5215,thesis,"Zakonski regulirani mikotoksini-deoksinivalenol","Šipuš, Filip",,,,,,,, pbf:3736,thesis,"Primjena tehnologije preprekama u obradi funkcionalnih voćnih sokova","Kao, Leona",,,,,,,, pbf:3752,thesis,"Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova","Kitonić, Dora",,,,,,,, pbf:3157,thesis,"Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: smanjenje konzumacije šećera","Polunić, Iva",,,,,,,, pbf:3177,thesis,"Strategije za postizanje pravilne i uravnotežene prehrane: voće i povrće kao prirodan izvor bioaktivnih spojeva","Fabečić, Patricia",,,,,,,, pbf:2805,dissertation,"Utjecaj sorte i područja uzgoja na senzorska svojstva mandarina i njihovih sokova","Putnik, Predrag",,,,,,,,