TY - THES ID - pbf:4278 TI - Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina AU - Đebro, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4304 TI - Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine AU - Lukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3540 TI - Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu AU - Skendrović, Hanna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3539 TI - Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina AU - Šenjug, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3748 TI - Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama AU - Dorner, Amanda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2912 TI - Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip AU - Tomašević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1375 TI - Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.) AU - Đapić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -