pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4278 thesis "Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina" "Đebro, Matea" pbf:4304 dissertation "Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine" "Lukić, Katarina" pbf:3540 thesis "Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu" "Skendrović, Hanna" pbf:3539 thesis "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina" "Šenjug, Dora" pbf:3748 thesis "Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama" "Dorner, Amanda" pbf:2912 dissertation "Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip" "Tomašević, Marina" pbf:1375 thesis "Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)" "Đapić, Marina"