prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane

Bolarić, Margareta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Bolarić, M. (2012). Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

Bolarić, Margareta. "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

Bolarić, Margareta. "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

Bolarić, M. (2012). 'Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

Bolarić M. Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

M. Bolarić, "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.