prikaz prve stranice dokumenta Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog  kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva

Patron, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Patron, I. (2012). Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, Iva. "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, Iva. "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron, I. (2012). 'Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Patron I. Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

I. Patron, "Usporedba udjela polifenola i antioksidacijskog kapaciteta tijekom ubrzanog i prirodnog starenja piva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452422

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.