prikaz prve stranice dokumenta Određivanje boje u voćnim vinima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje boje u voćnim vinima

Margetić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Margetić, J. (2012). Određivanje boje u voćnim vinima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

Margetić, Jelena. "Određivanje boje u voćnim vinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

Margetić, Jelena. "Određivanje boje u voćnim vinima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

Margetić, J. (2012). 'Određivanje boje u voćnim vinima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

Margetić J. Određivanje boje u voćnim vinima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

J. Margetić, "Određivanje boje u voćnim vinima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:893996

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.