prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke

Mesarov, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Mesarov, I. (2012). Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

Mesarov, Ivan. "Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

Mesarov, Ivan. "Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

Mesarov, I. (2012). 'Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

Mesarov I. Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

I. Mesarov, "Utjecaj ultrazvučne obrade na funkcionalna svojstva proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474364

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.