prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive

Herceg, Korina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Herceg, K. (2010). Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

Herceg, Korina. "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

Herceg, Korina. "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

Herceg, K. (2010). 'Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

Herceg K. Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

K. Herceg, "Utjecaj procesa proizvodnje na boju i koncentraciju antocijana u soku šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592435

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.