prikaz prve stranice dokumenta Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu

Beš, Dijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Beš, D. (2011). Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

Beš, Dijana. "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

Beš, Dijana. "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

Beš, D. (2011). 'Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

Beš D. Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

D. Beš, "Validacija metode enzimatskog određivanja glukoze i fruktoze u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103840

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.