prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa

Špoljarec, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Špoljarec, I. (2011). Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, Ivana. "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec, I. (2011). 'Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Špoljarec I. Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

I. Špoljarec, "Utjecaj antioksidansa na održivost proizvoda od svježeg svinjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:891374

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.