prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije

Hoško, Tatjana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Hoško, T. (2011). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

Hoško, Tatjana. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

Hoško, Tatjana. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

Hoško, T. (2011). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

Hoško T. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

T. Hoško, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost kozjeg i ovčjeg mlijeka izraženog preko indeksa stabilnosti emulzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:068486

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.