Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Zimet, G. (2011). Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985
Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985
Zimet, Gabrijela. "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985
Zimet, G. (2011). 'Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985
Zimet G. Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985
G. Zimet, "Karakterizacija predstavnika Lactobacillus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139985