prikaz prve stranice dokumenta Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza

Schmitlechner, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Schmitlechner, M. (2010). Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

Schmitlechner, Marko. "Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

Schmitlechner, Marko. "Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

Schmitlechner, M. (2010). 'Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

Schmitlechner M. Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

M. Schmitlechner, "Visoko temperaturna ekstruzija leguminoza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256017

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.