prikaz prve stranice dokumenta Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka

Matijašec, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Matijašec, M. (2010). Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, Mateja. "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec, M. (2010). 'Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Matijašec M. Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

M. Matijašec, "Fizikalna i antioksidacijska svojstva mješavina prahova kakaa i sladila te pripremljenih napitaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160085

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.