prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja

Bataljaku, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Bataljaku, A. (2010). Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

Bataljaku, Antonija. "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

Bataljaku, Antonija. "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

Bataljaku, A. (2010). 'Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

Bataljaku A. Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

A. Bataljaku, "Utjecaj procesa prerade bučine koštice na kemijska svojstva i antioksidacijsku aktivnost bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:003165

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.