prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura

Lacman, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Lacman, K. (2010). Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, Kristina. "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman, K. (2010). 'Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Lacman K. Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

K. Lacman, "Izolacija i identifikacija bakterija mliječne kiseline kao potencijalnih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706062

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.