prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata

Radovanić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Radovanić, P. (2010). Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, P. (2010). 'Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić P. Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

P. Radovanić, "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.