prikaz prve stranice dokumenta Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja

Vrbanić, Željka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Vrbanić, Ž. (2009). Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Željka. "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Željka. "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić, Ž. (2009). 'Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Vrbanić Ž. Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Ž. Vrbanić, "Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806552

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.