prikaz prve stranice dokumenta Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja

Cebin, Jurica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Cebin, J. (2009). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, J. (2009). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin J. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

J. Cebin, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.