prikaz prve stranice dokumenta Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”

Burec, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Burec, M. (2008). Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, M. (2008). 'Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec M. Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

M. Burec, "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.