prikaz prve stranice dokumenta HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica

Vujčić, Krunoslav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Vujčić, K. (2008). HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

Vujčić, Krunoslav. "HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

Vujčić, Krunoslav. "HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

Vujčić, K. (2008). 'HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

Vujčić K. HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

K. Vujčić, "HACCP sustav u procesu proizvodnje purećih obarenih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:346875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.