prikaz prve stranice dokumenta Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo

Božić, Dragana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Božić, D. (2008). Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, Dragana. "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, Dragana. "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić, D. (2008). 'Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Božić D. Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

D. Božić, "Sirutka- sirovina za proizvodnju starter kultura za pekarstvo", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247158

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.