Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Jerić, L. (2007). Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, Lana. "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić, L. (2007). 'Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
Jerić L. Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863
L. Jerić, "Bioelektrička impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhynchus mykiss) uslijed brzog smrzavanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546863