prikaz prve stranice dokumenta Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje

Čudina, Natka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Čudina, N. (2007). Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, N. (2007). 'Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina N. Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

N. Čudina, "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.