prikaz prve stranice dokumenta Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti

Čukelj, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Čukelj, N. (2007). Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, Nikolina. "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, Nikolina. "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, N. (2007). 'Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj N. Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

N. Čukelj, "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.