prikaz prve stranice dokumenta Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba

Ćurko, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ćurko, M. (2006). Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

Ćurko, Marina. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

Ćurko, Marina. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

Ćurko, M. (2006). 'Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

Ćurko M. Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

M. Ćurko, "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina siruke sa dodatkom škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562359

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.