prikaz prve stranice dokumenta Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu

Ogrinc, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Ogrinc, P. (2006). Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

Ogrinc, Petra. "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

Ogrinc, Petra. "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

Ogrinc, P. (2006). 'Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

Ogrinc P. Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

P. Ogrinc, "Primjena sustava HACCP u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519718

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.