prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja

Kraljić, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Kraljić, K. (2006). Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, K. (2006). 'Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić K. Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

K. Kraljić, "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.