prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje

Brkić, Željana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Brkić, Ž. (2006). Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, Željana. "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, Željana. "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić, Ž. (2006). 'Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Brkić Ž. Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Ž. Brkić, "Funkcionalna i reološka svojstva izolata proteina soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793823

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.