prikaz prve stranice dokumenta Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)

Dučkić, Vedrana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dučkić, V. (2006). Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

Dučkić, Vedrana. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

Dučkić, Vedrana. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

Dučkić, V. (2006). 'Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

Dučkić V. Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

V. Dučkić, "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia Officinalis L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904214

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.